Professzionális Zoom2 Fogfehérítés

Legyen a mosolyod olyan, mint Baby Gabié, Jennifer Lopez-é, Fehér fogak a Zoom rendszerével Brad Pitt-é vagy akár Jennifer Aniston-é akiket a világon piacvezető Discus Dental ZOOM! fogfehérítő rendszerével kezelnek.

Mindössze 45 perc alatt 8 árnyalattal is világosíthatod fogaidat károsodás és rizikó nélkül a Zoom2 professzionális fogfehérítési rendszerrel!

Hogyan működik a Zoom2 rendszer?

Először behelyezünk egy speciális ajakterpeszt, Zoom2 fogfehérítő rendszermely kényelmesen eltartja ajkakat a kezelés idejére. Utána felhelyezünk egy ínyvédő "habot", mely megvédi az ínyt és a lágyrészeket a magasabb koncentrációjú (25%) fogfehérítő zselétől.

Ezt követően a fogaid külső felszínére felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet a Zoom2 lámpával megvilágítunk. Ennek hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag (hidrogén-peroxid) és az így felszabaduló aktív oxigén egyenletesen eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. A fogfehérítés végén védőréteggel vonjuk be a fogait.

Nézd meg az angol nyelvű kis filmet a Zoom2 lámpáról!

Mennyi ideig tart a kezelés?

Az eljárás az előkészületekkel együtt körülbelül 30+45=75 percig tart. Az előkészületeket 3x15 percig tartó speciális UV lámpával történő megvilágítás követ. A kezelés ideje alatt relaxálhatsz, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz.

Milyen eredmény érhető el?

 

Fogak fehérítés előtt
fehérítés előtt
A Zoom2 kezeléssel akár 8 árnyalatnyi világosodás is elérhető, de egyes esetekben tapasztaltak már 11-13 árnyalatnyit is! A sárga vagy barna elszíneződések esetében leghatásosabb a rendszer, de minden típusú elszíneződés kezelhető vele! Fehér fogak fogfehérítés után
fehérítés után

 

Veszélytelen-e a Zoom2 rendszer?

IGEN! Tudományos kísérletek és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy ez a fogorvos felügyelete mellett zajló fogfehérítési eljárás teljesen biztonságos, a fog szöveteiben nem okoz semmilyen káros elváltozást!

Vannak-e kellemetlenségek?

Néhány páciensnél az eljárás során fokozott fogérzékenység léphet fel, de ez a kezelést követő 24-48 órán belül, - fluoridkezeléssel még hamarabb - megszűnik.

Milyen hosszan tart az elért eredmény?

Az eredmény tartóssága nagymértékben függ az életmódtól! fogfehérítés előtt-után A kezelést követő 2-3 napban semmilyen színezőanyagot tartalmazó termék (kávé, tea, kóla, vörösbor) fogyasztása nem ajánlott, különben az eljárás hatékonysága nem garantálható!

Abban az esetben, ha naponta többször fogyasztasz kávét vagy teát, ajánlott évente 1-2-szer színfenntartó kezelést alkalmazni (éjszakai sínnel), melyeknek időtartama csupán egy-két nap.

Amennyiben jó a szájhigiéniád és kerülöd az elszíneződést kiváltó hatásokat, úgy a fogfehérítés szép és tartós eredményt nyújt, melynek hatása években mérhető.

Ha volt már fogfehérítésed, de mégsem vagy elégedett az eredménnyel, ne törődj bele! Nem a fogfehérítési eljárással van a probléma, hanem a használt anyagokkal. Ne elégedj meg egy másodosztályú kezeléssel, neked is jár a legjobb! Ez egy életre szól és garantált az eredmény!

A fogpótlások is fehérednek?

A mesterséges fogművek (tömések, inlayek, héjak, koronák) nem fehéríthetők. Viszont a kívánt fogszín elérése után lehetőség van a fogművek későbbi cseréjére, így egységes fogszín alakítható ki a fogsoron belül, ami szép és harmonikus mosolyt eredményez.